پروفایل های شما 3 MIN Read
پروفایل های خود را مدیریت کنید
پیکربندی ها را سازماندهی کنید، جزئیات آنها را بررسی کنید و اتصالات را عمدا تغییر دهید.
در برنامهنمایه ها → جزئیات نمایه
مطالب
همه راهنماها را مرور کنید →
کتابخانه نمایه شما
Profiles پیکربندی های ذخیره شده WireGuard و AmneziaWG شما را با هم نگه می دارد. از نام هایی استفاده کنید که به شما در تشخیص اتصال کمک می کند: مکان، هدف یا سروری که مدیریت می کنید.
نام های خانه، محل کار و سفر که در این وب سایت نشان داده شده اند نمونه هایی هستند. WireFuse آن اتصالات را ایجاد نمی کند یا آن سرورها را برای شما فراهم نمی کند.
را انتخاب کرده و وصل کنید
پروفایل را باز کنید، نمایه ای را که می خواهید استفاده کنید انتخاب کنید و به اتصال بازگردید. قبل از انتخاب اتصال، نام نمایه انتخاب شده را بررسی کنید.
اگر قبلاً اتصالی دارید، ابتدا اتصال را قطع کنید. مشاهده پروفایل ها به شما امکان می دهد در حین اتصال مرور کنید. تونل فعال پشت صحنه را تغییر نمی دهد.
بررسی و ویرایش کنید
برای بررسی تنظیمات سرور، پروتکل و شبکه، جزئیات یک نمایه را باز کنید. مقادیر کلید خصوصی به عنوان اطلاعات حساس تلقی می شوند. از قرار دادن آنها در عکس ها یا پیام های پشتیبانی خودداری کنید.
در حین قطع ارتباط، ویرایشگر نمایه را باز کنید تا جزئیات اتصال ارائه شده، DNS، سرور DNS / DDNS، مسیرها یا تنظیمات اتصال خودکار را تغییر دهید. قبل از اتصال مجدد، تغییرات را ذخیره کنید.
| تنظیم | چه تاثیری دارد |
|---|---|
| تونل DNS | وضوح نام برای VPN متصل |
| سرور DNS / DDNS | حل و فصل و به روز رسانی نقطه پایانی سرور VPN |
| مسیرها | کدام محدوده آدرس مقصد به داخل تونل می رود |
| اتصال خودکار | شرایطی که تحت آن tvOS ممکن است VPN ذخیره شده را راه اندازی کند |
هنگام بررسی یک مشکل، هر بار یک تنظیم مرتبط را تغییر دهید. این باعث میشود که ببینید کدام تغییر کمک کرده است.
تغییر نام بدون تغییر اتصال
تغییر نام را در جزئیات نمایه انتخاب کنید. نام را تغییر دهید و ذخیره را انتخاب کنید، یا لغو را انتخاب کنید تا آن را همانطور که بود نگه دارید. تغییر نام یک تغییر برچسب است، نه تغییر در سرور VPN یا کلیدهای آن.
یک نمایه را حذف کنید
قبل از حذف نمایه ای که استفاده می کنید، ارتباط را قطع کنید. از اقدام حذف نمایه استفاده کنید و تأیید را به دقت بررسی کنید.
اگر ممکن است دوباره به آن نیاز داشته باشید، یک کپی امن از پیکربندی ارائه دهنده اصلی نگه دارید. پروفایل ها و کلیدهای ذخیره شده در Keychain دستگاه ذخیره می شوند. این نسخه کتابخانه نمایه شما را بین دستگاهها همگامسازی نمیکند.
برای مشکل اتصال، قبل از حذف پیکربندی کار، راهنمای عیبیابی را امتحان کنید.
هنوز گیر کرده اید؟ با پشتیبانی تماس بگیرید.